Baby Suka Berpusing

Salam and hai mommies.. Sy da 37 weeks tp baby masih lg ske berpusing dlm ni.. 2 hari lpas scan kt kkia kepala da kt bwh.. Ari ni scan kt hospital baby da melintang plak.. Seronok main dlm ni kot.. Doakan baby sy kepala kt bwh ye.. Klau bole nk bersalin normal.. Risau sbb doc ckp ble2 je da bole bersalin.. Semoga semuanya dipermudahkan untuk kita semua.. ?

1 Balas

oh insyaallah nanti dia berpusing balik tu haha comel je main pusing2

4y ago

Aaminn.. Tu la.. Ble scan kt hospital je msti dia berpusing.. Bln lpas songsang.. Ari ni melintang plak.. Kt kkia bole plak kepala kt bwh n doc pji baby baik.. Baby sje nk duga ibu dia kot.. Haha..