37weeks

Nak tnye.. Mgu lepas scan 36week kepala bby da kebawah. Tu maksud nye kepala da masuk laluan ke? Lg satu sejak 35weeks da start sakit2 kt tulang pelvis, nk diri sakit, jalan sakit, baring nk mengiring kiri kanan pn sakit, tu kire da nak bersalin atau normal? Sorry sy bby first xde pgalaman.. Due 25.1.2020...

1 Balas

Normal tu awak selagi belum keluar tanda2 nak bersalin. Baby dah engaged Kat laluan tu sbb awk sakit area pelvic tu semua. Dun worry, Moga dipermudahkan semuanye.

5y ago

Ok. Tq sis ❤️