soalan sy

Nk tanye normal ke sy dah 36week dah 2 3 hari cirit birit kdg lepas mkn je mri lalu cirit tu...ada kah itu tanda2 nk bersalin??

1 Balas

Hi ibu. Maaf soaaln ibu baru naik di newsfeed sy. Ibu dah selamat melahirkan ke? Selamat berpantang ye ibu Saya betul2 minta maaf x mjwb ptnyaan ibu ni. Tapi untuk 32 weeks mgalami cirit birit bukan antra tnda utk melahirkan ibu. Mungkin disebabkan faktor pemakann ibu. #TAPSupermoms #TAPactiveusers