Buat details scan

Salam sy nk tny…ada x yg pengalaman buat scan details Semua ok..tp doc kata batang hidung baby pendek? pastu doc scan2 lg kacau baby..baru dpt ukur batang hidung baby dan normal ukuran nya.cuma sy ttp rasa susah hati😅

3 Balas

dr kata ok ... saya baca tips nk bagi time scan nampak clear kena minum air byk .. maybe time scan tu kedudukan baby susah nk ukur ... tkpe jnji ada batang hidung 😁 saya plak doktor kata baby tk tembam hahaha ntah la tapi perkembangan kandungan ikut usia 😅 dr kata ok jeh

Kenapa nk susah hati kalau doc dh ckp ok.. kalau pendek pn ok je kurniaan Allah kita akan terima jugak nnt 🥰

2mo ago

Betul tu..itu yg risau kn sy cuma yg akhir2 scan..ukuran normal pula pd btang hidungnya..moga yg baik2 tok sy dan baby..doakan ya

jika dh ok slp ukur semula insyaAllh ok