scan private

18w - 2d, rm50, ckp kt doc nk tgok details skit doc. Then doc ukur sume sudut bdn bby cuma air ketuban xdpt nk ukur lg. Ms ni doc dh cari gender n jumpa elok die terkangkang? 24w - 2d, rm30 klinik lain plk, ms ni sy risau sbb baby kurg gerak. Doc just scan jntung msih lg berdenyut, ukur lilit kepala dgn ukuran tulang peha. Xdpt nk mtk lebih sbb doc bertugas mlm,maybe dh penat. Tp rs bbaloi jgk la myb hrga murh kot. . 32w - 2d klinik yg sama ms scan 1st dulu 18w tp doc lain, harga rm50, ckp kt doc kalau boleh nk sure kan gender jgk, tp frusttt amat kalini sbb doc hnya letk ala kadar bila die kata xnmpk,xde godek2 sikit,die xpujuk2 baby pun, pastu ckp dh siap scan, sy plk tny,aik dh siap ke doc, die just aah. Dah. Sy tgok kt slip scan tu just ukuran lilit kepala je. Xde berat baby,ukuran tulg peha, xtnjuk jntung baby, jumlah air ketuban. Xde. Just bpd je ade. Dlm kpla kt kk byk plk doc ukur. Tp kk xlyn kn bab kita nk thu gender. . Korg rs berbaloi ke scan 2d dgn hrga mcm tu? atau sy yg silap. Mmg 2d dpt mcm tu je ke sbnrnya. Xdpt nk tgok baby lama sikit td ?

2 Balas

Nt prgi scan detail terus sbb nie mcm mmbazir plak..klu ad duit lebih buat detail + 5d scan terus..bru puas nmpk..sy 24w buat detail scan + 5d puas ati..npk jelas jantina & doc scan dkt sejam siap pujuk2 baby lg.siap suro sy g jln2 kejap sbb nk bg dpt gmbr 5d cantik...hasilnya mmg cntik & dpt tau baby boy nmpk seketul bebird dia.😂

4y ago

Itulah..pk blk baik sabar n kumpul duit tu tu scan yg puashati sekaligus terus lg bgus kn..rs membazir frust plk td😢frust dgn doc kdg nya..yg doc sblm tu ok je..awk scan 5d brp rm..

Sy nk scan 4d ja,dh smstinya nampak smua

4y ago

Itulah..menyesal plk sy rs..nk buat 2d tu skdr nk thu ape yg ptt 2d nmpk la sbnrnya..tp frust plk dgn doc..membazir rs duit scan tu lebih baik beli brg baby 😭