Pangkal rahim pendek

Salam dan hai ibu² semua. Saya nk tnye. Ada sesiapa x pernah mengalami pangkal rahim pendek? Saya buat details scan dan doc cek pangkal rahim pendek. Jd lg 2 minggu akn jumpe pakar. Ada yg pernah alami mcm saya? Share pengalaman boleh? Apa perlu sy buat? Buntu plus risau. Tq semua dan admin 🙏

2 Balas

cuba search post lama..ada org share psl ni...rahim pendek ada cara utk atasi..akan diikat ataupakai gegelang...sbb short cervix slalunya bukaan bawah tu cpt..ada yg 7 bln dh bkk jalan...

Saya tengah alami benda yang sama. Tapi doktor saya tak terangkan. Boleh bantu tak rungsing bila baca dekat google