Details scan

Alhamdulillah Hari buat details scan baby sy... Scan dgn sonographer di Klinik Sonobee ultrasound. Puas hati semua part dpt tgk Dan details sonographer terangkn satu2... Kalau mmpu buatlah details scan ni ibu2... 😊 Saja nk tahu ada ke yg scan kluar lain jantina dri yg nampak dlm scan?

Details scan
6 Balas

Harga tu sama macam waktu kita booking kan ? Takdak hidden atau charge tambahan kan ? Saya pun nak try sonobee perlis

2y ago

Sis sama ... saya scan 2jam , kesian juruscan tu kita tengok dia sabaq ja dok pujuk baby , kita pulak jadi geram dgn baby sendiri 😂

hari tu pun sy buat detail scan kat sono..murah pun murah kan..nnt nk repeat buat scan 5D pulak..

1y ago

Berapa week awk bt ni ?

gmbr2 5d dgn detail scan tu kita dpt sekali x?

2y ago

dlm 5 Hari bekerja...tp sy 3 Hari dpt dh

sonobee kat cawangan mana ye? berapa harga?

2y ago

ok tq bls 😊

27w boleh lagi ke buat detail scan?

2y ago

sy rsa dh x boleh....sbb dh besar takut x nmpk sgt semua yg nk di check tu... tapi 28week mmg sesuai nk buat 5D nnt nmpk oenuh screen je muka dia...anak sy hritu nmpk half je sbb Msa tu kecik lagi dia... nmpk Duk pluk uri dia pulak 😆

Alhamdulillah