Baby saiz kecik dr usia kandungan..

Salam, sy nk tnya, ada ke mommies kat sni ada pengalaman mcm sy.. Td sy check up, saiz bby sy kecik dr usia.. Berat dalam 632g je, doctor ckp td klu mcm usia kandungan sy, pttnya berat bby dlm 1-1.2kg.. Sy skrg 27w5d.. Doctor klinik bg surat refer doctor pakar.. Sbb doctor pakar nnt akn tgk tali pusat bby.. Doctor ckp klu ada problem, doctor pakar akan discuss utk induce.. Risaunya sy ???

14 Balas

ai pon sama..bby kcik dri saiz..tp so far xdk kna apa2 pon.

Jauh lari weight tu..patot dah 1kg keatas dah

X apa. Jumpa pakar.. tgk apa kata pakar..

Mcm sy... baby kecik terus refer doktor pkar.

4y ago

Pakar ckp apa ya awk? Baby sy pun tak balance pembesaran dia. Weight okay tp tulang paha kecil. Sgt risau khamis ni kena details scan lg 😒