saiz janin kecil dari usia kandungan

Salam. Sy nak tanya, kandungan sy skrg 31weeks tp doktor kk ckp saiz janin kecil dr usia kandungan & bg srt refer terus ke pac. Adakah sy akn kena tahan wad? sape ada pengalaman mcm ni?

2 Balas

kecik brp weeks? sy doc scan kecik 9 hari la...perut baby kecik dr week dh...tp dr ckp klo kecik semngu lbh dr due to norml je

1y ago

huh sy ari to pon mcm to diowg bg 2mingu pas2 scan balik..dr ckp mgkin baby blh kjar weeks...mula2 graf pertumbhan pon ats pgr je...after 2w dr scan dh ok...graf pon naik dh...dr ckp xkecik xbesar sgt...mnum susu bnyk2 bg baby besr ..

mcm mne keadaan sis skrg?

1y ago

Haritu dah pergi hospital tp nurse bg appointment baru esok. esok baru tahu mcm mana.