Bleeding..

Salam sy nk tmpg brtanya..baru2 ni sy turun darah ketol2..sy da p hosptl doktor cakap kantung ada tp heartbeat xnmpk lg dia suroh dtg lg 2 mggu untk kepastian dia xboleh bg jawapan dia cuma ckp 50% tanda2 beby baru nak jd 50% tanda2 nak gugur..ada x ibu2 prnah mengalaminye?sy jd tkt nak tgu keptsan lg 2 mggu tu..

6 Balas

insha allah x dak apa..saya pon awal2 keluaq darah jugak..sampai dr trnfer pi hspital jmpa pakar..lpas jmpa pkar pon msih kluaq..sya cpat2 pi kcemasan..dr scan baby ok..last jmpa pkar skali lagi..dr scan dri bwah pon alhamdulillah baik2 sja..cuma dr bgi mkan ubat kuat rahim..rileks2 jangan fikir sngat..klau was2 pi kcemasan cpat2

Saya ada pengalaman juga 2 minggu lepas. Doktor pun ckp benda yg sama. Tiba2 bleeding and ketulan sikit. Dah 13 hari then masa pergi klinik swasta Doktor bg ubat kuatkan rahim. Bila saya scan lg sekali, Alhamdulillah heart beat dah nampak. Saya doakan untuk awak ye, positive je insyaAllah takda apa2.

sama mcm sy sblum nie,tpi alhamdulillah,baby baik2 ja,puan jg dri baik2 ya...jgn buat krja berat,n bnykkn rehat...

3y ago

Syukur bby selamat.. doakn sy jg ya sis .. sy bru 7w .. sy doakn kandungan sis bby n sis sihat² selalu.. btw skg sis da berapa week ?

Banyakkan berSabar yaa , doa banyak banyak 🤲🏻🤲🏻 in shaa Allah semuanya baik baik sahaja ...Aamiin

insyaallah jgn trlalu fikir ye..doa yg baik2 bnykkan baca al-quran .. sy kdg2 baca surah maryam.

tawakal dan sentiasa berfikir positif. semua hak Allah.. inshallah semua baik-baik belaka