Adakah ini tanda2 keguguran?😭

Assalamualaikum mama2. Maaf sy sertakan gambar..Sy 5week..bleeding..dh jmpa dktor. Dktor bg masa 2 mggu lg sbb scan xnmpk lg.. dktor xde bg ubat kuat rahim ke apa. Tapi subuh ni sy kncing keluar mcm ni masa cuci...takut sangat. Ada pengalaman mama2,boleh selamat lagi x?😭 #bleeding #spotting #darah #5week

Adakah ini tanda2 keguguran?😭
4 Balas

macam nak gugur. awak terus refer emergency. saya bfr this pun macamni juga then keluar banyak sangat darah. jangan tunggu. terus ke emergency. semoga yang baik baik saja

1y ago

bukan 1st..ni anak kedua selepas 8 tahun..yeke awk..smoga urusan awk jga dpermudahkan...slmt baby dlm kandungan..🤲Allahumma amin..doa byk2 ya..rest byk2

kalau bleeding merah ni xnormal kne cpt² g hospital emergency jgn pergi klinik .. Semoga dipermudahkan urusan sis seterusnya 🤲🏻

Better terus pergi emergency hospital. Ni baru permulaan. Kemungkinan nk miscarriage ni. Sbb sy dulu pun mcm ni

Refer emergency awak. Ni fresh blood ni. Semoga yg baik baik saja amin

1y ago

Allah lebih syg baby sy...7weeks dh rupanya...skg d emergency...tggu kluar spenuhnya...😭