rumah di tingkat 4

Salam. Sy nak tanya , sy skrg preggy .. Bakal melahirkan bulan 8 , in shaa allah .. (due sbnrnya 1/9) . awal buln 8 ni sy akan berpindah rumah ke tingkat 4 .. Sya nak tanya mommies sekalian yg ada pngalaman .. Ok tak ibu hamil/ ibu berpantang tinggal di tingkat 4 ? Bahaya tak utk kesihatan dalaman dan luaran ?? Terima kasih kpd yg sudi reply ?

12 Balas

Boleh je sis.. sb sis dah biasa sblm bersalin, naik trun tgkat 4. Tp, lepas bersalin, trun naik bila perlu saja sis. Tp, kena pelan2. Jangan laju2 cm sebelum bersalin..