Please share experience

Salam . Sy nak tanya. Sepatutnya semalam (3 June 2023) sy dah 8 weeks 2 days klau ikut first day of lmp. Sy scan, doc just nmpak kantung saja dgn kantung saiz 6 weeks 4 days. Doc suruh repeat scan another 2 weeks. Doc ckp mungkin ovulation lambat. Ade sape experience same cm sy? After 2 weeks da de baby? Or just kantung juga?

3 Balas

sis same la mcm sy..tdi baru balik dari scan...kalo ikotkan lmp dh 8 weeks. tp size kantung sy baru 5w4d...die suruh repeat scan lg 3 mgu..td scan pon die ckp baby terlalu kecik..tak nmpk.

12mo ago

aah nmpk kantung je..die ckp kalo size dh 8 weeks bru nmpk baby..so die suruh repeat lg nti..