Inginkan pendapat tentang beza lmp 3 minggu.

Kalau ikut lmp sudah masuk 8 minggu dah minggu ni tapi pergi scan ke doctor hanya ada kantung saiz 5 weeks, 2 days.. normal kah sis..? Please sharing sesiapa ada experience hal spt ini 🙏. #2ndpregnancy #1stmisscarriage

2 Balas

masa sy dlu kantung 9weeks. tp tk nmpk baby, after 2 weeks bru ada. sy jumpa doktor pkar. dia kata myb late 5 weeks

4y ago

regular sis

normal..kadang kiraan period kita lain.. sy scan masa 8 minggu.. doctor kata baby baru 6 minggu