Please share experience

Salam . Sy nak tanya. Sepatutnya semalam (3 June 2023) sy dah 8 weeks 2 days klau ikut first day of lmp. Sy scan, doc just nmpak kantung saja dgn kantung saiz 6 weeks 4 days. Doc suruh repeat scan another 2 weeks. Doc ckp mungkin ovulation lambat. Ade sape experience same cm sy? After 2 weeks da de baby? Or just kantung juga?

3 Balas

sis same la mcm sy..tdi baru balik dari scan...kalo ikotkan lmp dh 8 weeks. tp size kantung sy baru 5w4d...die suruh repeat scan lg 3 mgu..td scan pon die ckp baby terlalu kecik..tak nmpk.

11mo ago

aah nmpk kantung je..die ckp kalo size dh 8 weeks bru nmpk baby..so die suruh repeat lg nti..

sm mcm sy. tp sy punya beza tu jauh btol. ikut lmp 10w tapi scan jd 6w. doktor pun ckp bnda yg sma pd sy. mb proses psnywaan lambat.. kne tgu 2mgu lg utk next scan.

11mo ago

sy dh gugur td 😒

Sama dengan saya, beza 2 minggu. Minggu ke 7 dah nampak baby plus heartbeat. Now dah 10 weeks

11mo ago

sis period teratur ke