Tolong bagi saya semangat sebab saya rasa sangat down sekarang ni 😣

Salam, sy harini hari ke 23 berpantang.. Sy alami batuk yg berpanjangan selepas bersalin.. hampir 3 minggu batuk dan akhirnya saya dipaksa untuk admit hospital sbb di diagnos ada kuman dalam paru2.. now sy dekat ward hari pertama, tak henti nangis sebab rindukan anak especially yg baru lahir.. tengok video je sebak.. Mommies tolong doakan saya kuat dan cepat dapat keluar hospital untuk bersama dengan baby balik.. rindu nak susu kan dia.. rindu nak cium bau dia 😢

1 Balas

wsalam..puan sbr byk2 k...try sntiasa positifkn diri...rest dan set dkt diri tuk sembuh cpt..in shaa Allah nnti cpt puan sembuh ..bila sush hti..byk brpk dan rs down..amalkan bc zikir ..dan boleh juga amalkan doa nabi yunus ni juga .. LAILAHAILLA ANTA SUBHANAKA INNIKUMTUM MINADZOLIMIN …in shaa Allah hti kita akan tenang dan smua akan dpmudahkan .jgn stress k..xbaik buat puan yg tgh brpantang.. mg puan cpt sembuh dan dpmudahkan segalanya. aamiin .kuatkan smgt k.. fightimm ✊🏻🔥