Sebak kejap 38w5d

Dari awal pregnant tengok video baby.. tapi lately ni sampai terasa mcm lambat baby sendiri nak keluar.. rasa sebak kejap sebab anak sendiri selesa dalam perut 🥹 rasa macam rindu tapi tak dapat dilepaskan dekat anak sendiri sebab dia tak keluar lagi.. pastu nangis sesorang tgok anak orang #firstbaby

2 Balas

saya pula terlebih excited nak tunggu baby keluar.. tpi baby masih seronok dalam perut huhu due lebih kurang seminggu je lagi tpi masih belum ada tanda tanda

Mcm anak2 sy semua keluar hujung2. 39w3days dgn 40weeks. Sorang je czer sbb gdm. Nape nk sebak sis.. lheheheh dia akan keluar bila ready.bdn org lain2