pneumonia

Hai mummy2.. klu batuk lama jgn biarkan ye..pergi hospital..cek..sy bru je keluar hospital..dan disahkan kena pneumonia.. alhamdulilah sy cepat..skrg dg sihat...yg penting ank dlm kandungan..sebab kita tak leh suka2 hati amik ubt batuk atau antibiotics..kena refer doc yg lebih pakar...doakan sy sentiasa sihat dn kuat sampai bersalin.. #7bulan

3 Balas

Hi sis, nak tanya. apa simptomnya eh? Saya skrg batuk berkahak tapi tak demam. Hope sis rply

Same with me. Sis dah okay ke now? Berapa bulan

Aamiin .❤