Tak tahan di hospital lama

Sya nangis je di hospital lepas bersalin ditahan lama pula di wad.. Anak sya di rumah takda org jaga, anak yang baru lahir di wad baby,, sya sangat nak balik tapi nadi sya berdegut dengan kuat,, kena tahan lama 😭😭😭siapa ada pengalaman sya nak balik sangat ne.. Rindu anak pertama.. Dan anak kedua

4 Balas

Boleh je balik. Cuma nnt baby kena letak dkt kaunter atau bilik baby. Tp kalau sy, sy stay je ward dgn baby. Sbb nurse selalu biar je baby nangis. Sy tak smpai hati.

1y ago

Mmg kesian.. Dlm hti sy enth2 dia bt bby sy mcm tu jgk nnti rsau rsa nye

sis jangan stress2, maybe sbb banyak fikir sbb tu nadi laju.

Sabar sis..kuatkn semangat..ni dah balik ke?

1y ago

Dah.. Anak pula ditahan sebab diberi antibiotic Dan ada kuning