Zincofer

Salam... Sy dapat vitamin zincofer dkt kk td... Kena makan stiap pagi ke selang shari... Nurse ckp makan waktu pg... Farmasi kk pulak ckp makan selang hari... Confuse dah nak follow siapa sbnrnya...

2 Balas

Selalunya kena mkn sehari sekali. Elom mkn wktu pagi sblm bfast wktu perut kosong sbb zat besi lg cpt diserap bdn. Klu yg mkn selang sehari tu selalunya hb maintain tggi. Bacaan 13 mcm tu.

4y ago

Bacaan sy 12....tu yg confuse... Sbb farmasi still ckp mkn selang... Tq sis