zincofer

Kalu dah makan zincofer perlu ke makan acid folic lagi?? Tp nurse ckp semua dah ade dlm zincofer xperlu makan dah acid folic. . Tp org ckp still kne makan.. confuse sye nak makan ke tak...

1 Balas

Cek hb ok tak? Sy x blh mkn zincofer sbb akan muntah.. So sy mkn vitamin lain n jus mamariam Alhamdulillah hb naik akhirnya..

5y ago

Hb okay je.. zincofer tu mmg kalu makan pagi mesti muntah balikk..so sye makan malam sebelum tidur...