Baby kurang aktif

Salam, sy dah masuk 27w3d, dalam 4-5 hari ni perasan pergerakan baby slow. Tak byk menendang, kalau dulu masuk 25w kuat rasa tendangan siap bergerak perut. Skrg ni slow je pastu banyak rasa gegar yg buat ngilu nak kencing, kadang rasa baby tersedu. Skrg tgh pikir nak ke klinik ke tak sbb kalau ikut checkup, isnin ni baru jumpa nurse. Kalau checkup swasta dlm rm60 jugak habis. Tlg share pandangan ibu2. Tq

1 Balas

Saya pun pernah mengalami bila 25w. Pada masa tu saya ada infection yeast. Pls check dgn hospital. Pergilah hospital awam. Murah je