Gerakan baby

Sy skrg dah 30w, skrg baru rasa 5 gerakan. Macam mana ye, kena pergi hospital terus ke kalau tak cukup 10 pukul 9 nanti? Yg sy perasan dr start rasa baby gerak dulu, kalau sy busy buat kerja rumah baby memang kurang gerak or rasa slow je. Tengah malam masa rehat baru dia active. Hari ni memang seharian busy buat kerja rumah. #pleasehelp #firstmom

1 Balas

Awak kira gerakan tu mmg ikut mcm yg nurse/doctor ajar tak? Kalau ya, perlu ke hospital segera. Sgt bahaya takut jadi pape kt baby

1y ago

dah pergi hospital. alhamdulillah, baby okay je tp kena tahan ward jugak huhu.