HB LOW

salam sy baru lg dalam ni.. sy nak tnya knp deria rasa sy pahit je..lagi satu hb sy low 9.8 mggu depan kene cek lg. apa mknn paling berkesan nak tmbh hb ni..

8 Balas

Cuba makan kurma.untk hb naik balik.remdam minum ayaq dia pun boleh.kalau boleh makan kerang..sy 2 hari sebelum check up sy makan kerang alhamdulillah hb cantik 12lbh..

Cuba minum air jambu yang color pink sis.. Saya pun ada masalah hb low.. 3 ke 4 hari sebelum checkup saya akan minum berhari2.. Alhamdulillah hb cantik, atas 10..

Saya minum susu feanleaf fullcream pagi bangun tidur dan malam sebelum tidur.. Hb naik cantik. Ubat klinik bagi tak usik pun

Selain mkn ubt yg kk bagi, sy amalkan mkn roti wholemeal tiap pagi, mkn kurma, dried apricot, buah delima, jambu batu

4y ago

owhh gitu.. tq2

Kalo awl pregnt mmg salu mulut pahit je

Makan jambu batu

Jambu batu

Jus oren