HB Low

Salam, sy ada masalah nk makan ubat tambah darah. Ubat dri kkia, obimin, zincofer.. Semua tk sesuai kat sy.. Lepas makan ubat tu sy pening & muntah. Jadi, sy nak tanya apa supplements lain yg ibu-ibu consume untuk naikkan HB.?? Sy dah tk larat sangat ulang alik jumpa doc tiap minggu.. Ibu-ibu, tolong sy yaa. Risau sangat sebab first baby, suami jauh.. Nk tanya mak pun, mak dah takda. ?

30 Balas

Saya pun sblm nie pregnant 3 org ank hb low... Skng pregnant ank ke4 tiada lg masalah hb low... Saya amlkn ambik jus mamariam seawal kandungan 6 mggu... Alhamdulillah sis blh la cuba..