Ada tak pengalaman macam saya

Salam smua. Sy nk tanya, ada tak pengalaman mcm sy, test seminggu before period semua double line pastu guna clear blue tulis 1-2 means pregnant 3-4 week tapi bila pegi jmpa doc dan test upt di klnik negatif dan doc sahkan tidak mengandung. Scan pun doc cakap rahim tebal stby utk period 🥲

Ada tak pengalaman macam saya
2 Balas

Takde pulak. Saya pun dapat tahu pregnant seminggu sebelum period. Tapi g klinik confirm kan pregnancy selepas seminggu lewat period. Mmg pregnant.

2y ago

Terima kasih sis. Nanti saya pergi check semula. Semoga ada rezeki saya

Mungkin awal lagi. Cuba cek semula selepas 2 minggu sis 😀