Upt Negatif Lepas 6 Minggu Kandungan

Saya cek hcg guna 6 upt biasa 1 clear blue, result upt biasa double line, result clear blue shows 2-3 weeks. Tapi seminggu lepas tu saya ada bleeding, Pergi klinik swasta cakap ada mcm kantung 5mm dlm rahim, kandungan 5 minggu 4 hari, dr bagi ubat kuatkan rahim. Lepas bleeding 7 hari, saya pergi ke klinik kerajaan.. Dr test drh dan upt.. Negatif.. Dan rahim kosong. Dr cakap bukan keguguran, sbb upt mmg negatif.. Kalau keguguran upt still patutnya positif lgi. Sapa ada pengalaman macam saya.. Rasa mcm misteri je.

6 Balas

Sy prnh dgr kes mcm ni msa g chck kandungan dkt hosp.. Doc kata bby xmnjadi.. Xsempat nk menjadi.. Hakikat mmg ngandung.. Tp x sempat nak menempel.. Ini apa yg sy dgr doc ckp la.. Sbb ada pesakit kena mcm ni.

Erm.. saya rasa chemical pregnancy sebab saya dulu pun bleeding dlm minggu ke 5-6 mcm tu, keluar sekali dgn darah period. Lepas2 tu cek upt dah -ve

Better check drh sbb kalo hcg rendah lg upt mmg detect negatif..mcm sy dulu..check drh baru confirm gugur..check upt Kate x pregnant

Mungkin chemical pregnancy ? Tak pegi hosp utk check ?

boleh saya tahu apa jadi..kena cuci ke

Upt clear blue

4y ago

Lebih kurg Same dgn kes sy. Huhu