Allah Uji, Redha

Salam smua, sy just nk kongsi ap yg kd pda sya. 4/11 sy buat buku pink di KK, smua ok bila cek bp...HB pun xde msalah..tp berdebar xpernah scan. Bila scan, Dr ckp nmpak kantung je, lg brdebar + cemas sgt..refer trus g hospital cek melalui bwah...pun ksong, 6w5d ikut scan. Dr bg 3weeks utk repeat scan, dn hrini sy g hosp utk cek sbb ad kluar brownish spotting..spnjang 3w tggu utk 2nd scan tu sntiasa brdoa Allah jelaskan apa yg kabur...Alhamdulillah, scan ad baby, tp Allah lg sygkn dia, xde heartbeat dn saiz scan pun xbeza. Sy mmg dh bersedia dgn ap yg berlaku, dh ad 'tiket' kt akhirat...Alhamdulillah, Allah bg rsa mengandung even xlama, Allah bg rsa sakit 'bersalin' wlupun xlma..? Cuma sy nk pesan, mummy2 smua, klu kndungan msih bru REHAT la..jgn buat byk kerja. Even bsuh bju, trlalu lama brdiri, byk brjalan dsb.. Just kongsi ❤

1 Balas

Moga sis kuat dan tabah hadapi semuanya..Syafakillah😊 Hugs for you🤗🤗