acid folic

Salam smua mumy..sy nk tnye...sy baru lepas cuci dlm sebulan yg lepas..bila eh waktu yg sesuai sy makan acid folic balik...sy plan utk dptkn baby balik dlm 6 bln...sbb da 2 kali pregnant tp x menjadi...mohon mumy2 share ye..tq☺

2 Balas

teruskan consume saja acid folic tu ta perlu tunggu bila, sebab doc pun memang ckp even gugur pun teruskan makan acid folic tu

5y ago

Okay awk..tq info ye

Boleh je terus mkn sbb folic acid just vitamin tambahan, xperlu tggu utk consume..

5y ago

Tq ya ur info