Takotttt!!???

Salam.. Smlm sy ade appoinment o&g kt hosp & dibagi appoinment sterusnya utk jumpa pakar bius.. Doc ckp dyorg mmg aim sy utk brsalin normal tp in case klau trpakse bersalin czer sbb sy ade gdm. Sy jd takot sgt². Boleh x bg sy kate² pnguat semangat supaya sy x trlampau takot sbb sy rsau jd tekanan pulak?

4 Balas

Sy Gdm jugak sis.. dulu sy bersalin normal je.. jgn risau banyak ye.. klo xde tanda² nak bersalin waktu 38minggu baru diorg suggest induce. Biasa anak 1st, doktor bagi masa untuk kita cuba bersalin normal dulu.

5y ago

Semoga sis dpermudahkan urusan untuk bersalin nanti.. aaminn