Normal ke

Salam sis sye nak tanye tadi sye lepas scan usia kandungan 6 minggu, Doctor cakap sye mengandung tapi janin xmembesar belom nanpak lagi, nampak bulatan hitam kosong die cakap, tapi sye ade morning sickness, Doctor cakap takotnya janin cacat buat sye stres... ???

Normal ke
83 Balas

Awal lagi tu sis. Saya pon haritu scan masa 6 mnggu lg lah tak nampak langsung, alhamdulilah sekarang dah nak masuk 13 minggu bby dah nampak dah, sis kene pergi lagi nnt dalam 10 minggu ke cmtu.