Kantung kosong

Hai semua.. Sye baru 10 minggu.. masa 8minggi scan dah nampak janin tapi belum ada heartbeat..tapi scan utk 10 minggu kantung kosong.. ade yang ade pengalaman tak ?? Ni kandungan pertama sye . #pleasehelp #pregnancy #firstbaby

1 Balas

ada bleeding atau spotting ? atau sakit macam senggugut ? incase kalau ada, terus ke kecemasan kat hospital ya 🤗 kalau tak ada, try je repeat scan after 2w . mana lah tau persenyawaan lambat, husnudzon ya 🤗