Kulit Kering Ke?

Salam. Siapa yg anak dia kulit ada masalah sama? Dah jumpa doc. Katanya sbb panas peluh. Tapi saya guna aircond.

Kulit Kering Ke?
18 Balas

baby i pun mcm tu. 1st becos pakai minyak yuyi. and second one losyen x sesuai. tu yang i detect la. but masa jumpa doc dia cakap panas, bla bla bla but everything solve by using PHYSIOGEL , beli kat pharmacy, sapu kat the whole body, semua hilang. pelipat ada merah2 pun hilang, kulit2 kering semua jadi elok, very recommended.