Kulit Kering Ke?

Salam. Siapa yg anak dia kulit ada masalah sama? Dah jumpa doc. Katanya sbb panas peluh. Tapi saya guna aircond.

Kulit Kering Ke?
18 Balas

Nampak seperti jangkitan kulat. Boleh cari di farmasi krim sapu antikulat

Baby sy pn ada bgini.. Serupa sangat.. Memang disebabkan panas peluh..

4y ago

Tapi sis makin merebak ruamnya ni. Kulit jadi kasar. Doc pon tak tahu nak ubat tu mcm mana 🤦‍♀️. Doc bg 1 ubat suruh sapu dkat 1part dlu tgok mcm mana. Tapi dah berhari sapu pon tk elok.

Kadang mungkin sebab kulit sensitif dgn jenis material baju.

sis bby sy pon jd mcmni, sis pakai ubat ap ya sembuh?

anak saya pun ada,xtahu nak buat macm mna dh 😥

anak adik pakai Produk Tasneem elok Kulit ye

kena pkai losyen bg kulit lembab

sapu losyen.