Kulit kepala baby kering dan mengelupas

Hi Ibu-ibu boleh suggest tak minyak rambut untuk baby 3 bulan kulit kepala dia kering dan mengelupas ,saya dah guna minyak rambut tropika tapi tidak dapat membantu .

1 Balas

Badan dia ader kering or biji² halus x mummy? Kalau ada kdg² alah sabun jugek tu. Try tuka sabun dia plk mummy. 😊

3y ago

Ow, kalau mcm try sapu krim baby mummy. Mcm baby sy pakai krim bepanthen. Serasi dengan dia, ruam², kulit kering, menggelupas, nipple cracking pun saya sapu.