Influenza A. 33 week 6 days

Salam. Siapa pernah kena influenza A, risau semalam test Klinik Swasta Result Positif Influenza A sedih sangat, pergi klinik kerajan 2 kali tak tahu kena influenza. Risaukan baby kurang gerak, bila saya paksa diri minum manis & mkn buah baru baby gerak. Dah paksa diri makan nasi 3 suap je dapat telan. Saya betul2 risaukan baby je. Ada cadangan apa patut saya buat? Saya betul2 sedih bila dapat tahu kena influenza😭

5 Balas

Bertenang, awak kena risaukan diri awak juga ya; sayangi diri, pujuk diri yg awak boleh hadapinya dgn baik. Switch ke mood happy supaya cepat sembuh dgn baik tanpa mudarat ,Awak happy, kandungan pun dpt rasa happy. No stress ok. teruskan makan ubat yg doc bekalkan .. Moga cepat sembuh!

Salam. Moga mommy cepat sembuh ya. Kalau boleh telan air susu cuba minum susu. Air kelapa ke. Asalkan ambil air yang ada kandungan gula (tapi jangan terlalu tinggi kadar gula ya) bagi tenaga.

semoga sembuh cepat, jgn panic stay calm n eat healthy food. Ikut instruction doctor. Dan berdoa

sis..saya nak tanya..macam mana sis tahu sis kene influenza?sis batuk atau demam?

minum air klpa muda.. insyaa Allah mujarab tuk hlgkn flu tu..