Pendarahan ketika hamil

Salam, hi. Siapa pernah kandungan 6 minggu ada bleeding dan terus hamil..saya dah refer hospital emergency..saya cuma diberi ubat cucuk dan makan ubat kuatkan rahim..22hb 2 sepatutnya first scan nak tengok heartbeat..doktor suruh makan ubat tu sehingga tarikh scan..btw, saya hamil melalui ivf..doakan saya semoga baby masih kuat..

1 Balas

Waalaikumussalam, semoga dipermudahkan urusan dan selamat semuanya ye awak. Aamiin 🤲🏻 Macam saya, setakat 1st pregnancy ni, saya tak pernah alami bleeding on early pregnancy. Jadi tak dapat nak share experience untuk keadaan yg sama. #TAPsupermoms #TAPactiveusers

3y ago

Amiin..terima kasih respon..doakan kandungan saya selamat😊