Pendarahan seperti period pada minggu ke 5

Assalamualaikum semua. Nak tanya, saya memgalami pendarahan seperti period pada minggu ke 5. Dah pergi klinik dan diberi ubat kuatkan rahim. Adakah normal pendarahan ni berlaku? Perlukah saya makan ubat tersebut sebab dengar2 jika hamil tidak elok makan sebarang ubat.

1 Balas

klu doc bg ubat utk kuatkan rahim perlu mkn sis, doc tk akn bg ubat sbarang jika sis tk perlukn ubat tu. Bykkn bedrest jgn buat kerja berat.