Pendarahan hitam selamat sehingga bersalin?

Assalamualaikum/hai, siapa pernah keluar darah warna hitam masa pregnant? Kandungan selamat tak sehingga bersalin? Jumaat semalam saya ada keluar darah hitam. Pergi hospital doktor bagi ubat makan Duphaston kuatkan rahim utk 2 minggu dan scan nampak baby dah membesar 9w4d. Masa Isnin 4 hari lepas scan baby baru 8w4d. Tolong doakan kandungan saya selamat sehingga bersalin ye semua. Terima kasih. #ingintahu #firstbaby #bantusharing

1 Balas

waalaikumussalam mommy. InShaaAllah semuanya akan baik baik saja.