3 kali bleeding di usia kandungan berlainan minggu

Saya nak tanya normal ke bila usia kandungan 7 minggu tapi dah 3 kali berlaku pendarahan dah pergi ke doktor n bagi ubat kuatkan rahim tapi ubat tu dah habis makan bila dah habis makan je jadi balik pendarahan tu n kerap sakit kepala kenapa ya adakah itu normal tapi perut tak sakit cuma bleeding sekejap je #firstbaby #pleasehelp

1 Balas

Kalau doktor ckp xde apa.. Sis jgn risau.. Tp kalau risau juga, sis terus je pergi emergency ok.. Jgn byk berfikir... Stay calm ok.. Doa byk2, semoga mama n baby sihat selalu