Kemungkinan Missed miscarriage

Saya kini hamil 8 minggu satu hari. Harini pergi repeat scan lepas 2 weeks setelah bleeding sebelum ni and dr bagi ubat kuat rahim and tiada pendarahan setelah consume ubat, hari ni janin ada cuma tiada heartbeat and size kandungan 7 weeks, kurang satu minggu dari usia sepatutnya. Dr suspek missed miscarriage and diberi refer dr pakar di Hkl. Saya tiada sakit perut yang teruk atau bleeding and alahan masih seperti biasa. Ada yang pengalaman sama macam saya ke?#firstmom #firstbaby #pleasehelp

1 Balas

dktr suspek missed miscarriage sebab janin tiada heartbeat. awk blh dptkn 2nd opinion di klinik luar dan buat scan melalui vagina (tvs) utk dptkn gmbrn lebih jelas.