Bleeding semasa hamil

Hi, saya hamil 6w.. Semasa 5w saya bleeding.. And now still bleeding 9d dah. Saya dah pergi check hospital.. Baby ada. Siapa ada pengalaman macam ni? Doc nasihat biarkan aje..tanpa beri sebarang ubat dan jangan stress. Saya ada mkan ubat kuatkan rahim. Normal ke macam ni?

Bleeding semasa hamil
2 Balas

Setiap kali pregnant saya memang jenis spotting. Biasanya doc mmg akan bagi ubat kuat rahim (duphaston). Puan ikut je saranan doc. Doc lebih tau yang terbaik untuk setiap patient dia

4y ago

Ok.. Thanks.. Sy da stop makan ubat.. Still bleeding.. Just spotting je skrg ni..hrap da xada bleeding nanti.. 24hb ada appoinment lg.. Doakan sy..

Mn sis dpt ubt kuatkn Rahim? Kate doc xbg ubt

4y ago

First saya pergi hosp swasta.. Doc bg appoinment esoknya cz doc pakar xada n Doc bg ubat duphaston 2 biji. Lepas tu sy pergi ke gov hospital. Sebab still bleeding.. Doc scan masih ada. Doc just ckp bia je..jgn stres2. Doc gov xbagi ape2 ubat. The rest ubt, saya beli di farmasi. Now da 13d still bleeding.. Tp da kurang.. Harap nanti stop bleeding.