RUAM/EXCEMA

Salam siapa anak dia pernah jdi mcm ni? Satu bdn naik sedih sgt, ni pnggil ruam panas ke? Apa patut sy bt? Ni anak pertama, sy tiada pengalaman

RUAM/EXCEMA
33 Balas

Hye mommy. .ny mke bby sye mse dlm pntg. .mmg trok mke dye. .naek dkt kple jgk. P klinik dpt krim .tp ble spu krim 2 mcm cpt sgt elok..mb ade steroid. .sye stop kn. .sye cri jon laen ..sye tuka sbun. .(tp sbena nya bby dlm pntg xyah pkai sbun pon)ste pkai buds. .pon x oke. .dlm mse sme. .sye ikthiar lg cri jln..sye pkai kn myk pati tmbhn eo..sis bole google. .frank..tp agk mhal skit. .nk ke klinik klt xbole .sbb PKP tpksa la cri jln sndri. .smbl pmai EO 2. .sye pkai jgk sbun CETHAPIL..alhamdulillah. .dlm msa smgu beransur pulih. .😊..slng bby da 4month++. . Stil lg guna kdua2 ny. .