RUAM/EXCEMA

Salam siapa anak dia pernah jdi mcm ni? Satu bdn naik sedih sgt, ni pnggil ruam panas ke? Apa patut sy bt? Ni anak pertama, sy tiada pengalaman

RUAM/EXCEMA
33 Balas

Better jmpa pakar kulit.. sy anak² sua jadi mcm ni.. dktr kerajaan ckp ruam panas.. lama² jadi ekzema.. ssejak jadi dkt ank sulung, sy mmg akan beli mndian sebamed utk ank² yg lain.. prepair awal.. mandikan dgn air suam..anak sulung alah dgn cuaca, ank no 2 alah dgn semua bnda. Anak no 3 alah dgn sabun.. alhamdulillah sampai sekarang kulit diorg dah elok