nak tanye

Salam semua..nak tnye lah...kalau pregy 4bulan baby dah boleh mengeras ke....?

13 Balas

Sy 4 bulan pun ada rasa mengeras. Kdg2 masa tido 😂 tgok2 je perut jdi bulat betul 😂

haah dear, kdang2 mngeras bhagian bwah tuu pstu usap2 bby pindah tmpat lain pulak 🤣

Yer..sbb bby dh mula mmbesar... Ble bby mngeras rse sempit paru²..kdg ssh nk bnafas....

4y ago

Perot rse mngeras..paru² rse sempit..kdg ssh nk bnafas... Bby mngeras sbb ye tngh mmbesar... Ble rse senak perot cm keras tu..bby tngh mngeras la tu dlm perot...

xdan nk rasa mengeras.. perut tebal sgt @ beso sgt gamaknya 😅😅😅

Waalaikumsalam. Sy pn dh 4bln.. Dh mngeras dh, rasa denyut2 je..😍

Kekdg lapa pn dia blh mngeras juge dkt dlm.tu😂😂

Sya selalu baby mengeras,lmbt mkn sikit mengeras..

dlu kalau saya klparan, perut sya mengeras jgk.

Ya ..baby dh start mengeras sbb nk membesar

Sy pon 4 bulan dah start rasa mengeras..