susu pregnant

Salam semua..nak tanye susu ape yang sedap n berkhasiat dan yang penting tak manis dan gula tak tinggi..

7 Balas

Fresh milk yang paling bagus...lain org lain tindak balas terhadap sesetengah makanan..macam saya minum frisomum berat badan naik mendadak tapi tak kena gdm...try minta samples kat website dorang..takut susu tak ngam dan tak nak masuk pula..kan sayang kalau awak dah beli pek besar tapi susu tak masuk...samples akan datang dalam masa 1bulan macam tu

Boleh cuba enfamama..x manis...sedap rasa je..and blh buat milkshake..kalo nak anmum pastikn anmun yg tkde gula tambahan .. jom join group blh tnye n share apa saja https://chat.whatsapp.com/FerWesZrVDt02UWLSbAkdk

susu kambing je huhu.. lazz susu @ susu kambing arabic gum..

Susu segar, contoh farm fresh, hl, dutch lady

Susu kotak dutch lady heheheeh

sy minum enfamama+ coklat

Maaez