Rasa susu badan

Saye nak tanye, rase susu badan ibu ni memang manis ke ? Atau sebab ibu ade kencing manis tu yang susu ibu jadi manis jgk ? Rase susu ibu tak semanis susu formula.

4 Balas

Ya, sifat susu ibu tu manis. Tiada kaitan dengan penyakit kencing manis. Susu ibu dan susu formula berbeza. Susu ibu manis secara semulajadi. Susu formula artificially sweet.

saya penah rasa susu bdn sendri.. Rse nye light & memg manis.. sye xde kencg mnis pun.. bbeza sgt dgn susu fm.. so paham la npe baby reject fm..

susu ibu mmg manis bergantung apa ibu makan, bkn sbb kencing manis pun.. susu formula manis gula dlm susu tu.

yaa