Sedap dan berkhasiat untuk ibu hamil

Susu ni sesuai dengan saya. Tak terlalu muak dan sangat berkhasiat.

3 Balas

sye ade bli tpi sye x boleh minum klau awk nk awk bgtaw ye..sye bg free je sebb syg je bli tpi x boleh masuk.

2y ago

sama.. tekak loya minum susu ni.. beli setin bancuh secawan je. itu pon minum suku trus xboleh dah. smpai expired susunya terbiar 😌

saya langsung x minum susu ibu mengandung sebab loye sgt..😭 tapi minum susu dutch lady..serasii

2y ago

Ya kena try and error. Ada orang memang tak serasi.

👍