plus air panas

salam semua...msa dkt ward nt kena bwak plus air panas x?? Dlu² kna..lani xtaulaaa kena bwak ker x?...ada sapa tau x...

9 Balas

Kalau sy diorang siap2 kan semua makan 4 kali sehari. Pagi tgh hari ptg malam. Mnuman panas sume ada. Taktau la kalau hospital lain2. Nak senang bwk je tkde la susah2 nak berjalan.

4y ago

Tkut hospital x sama..hihi kena beli sper jgklaa

Bw ja.. lg bawa thermos kecil blh letak minuman panas . Isi masa brfst @ minum petang... @buat sedia.. after bersalin blh terus minum..

4y ago

Bawa thermos kecil ja tu. Yg 500ml... X pyh yg besar.. yg sllu org bawa travel tu

Skrg dah ada flusk kat tiap2 katil tp klu nk bwk bole jer... Ada water dispenser juga yg hot tu

4y ago

tulaa yang kawan dia cakap xyh bwak...dlu² ada jerr bwak..kadag duk ward lama kan..ank kuning lagi..

Kalau di husm, memang air panas sentiasa tersedia 24 jam. Tak perlu bawa.

4y ago

tkut hos x sama...kena beli jugklaa bb xda😊

Klu nak mudah,bawak sendiri senang sis. Tak payah nak bangun² 😁

4y ago

Betoi tu..kna bli sper😊

Bwk flask kosong je.. Nanti nurse isikan air panasnye

4y ago

Oke sis hehe..

Depends hospital. Nk slamat bwk je hehe

4y ago

Tulaa tkut xda kan..kna beli sper jugklaaa...

Bawa mcm ni ja..

Bwk thermos kosong

4y ago

Sy beli kat shoppe je. Xsampai rm10. Yg 500ml. Tp tahan panas dlm sehari cmtu jela.😅