Ibu demam panas, anak kena jgkitan kuman dlm paru2

Hi moms, sy & bby kna warded sbb bby kna jgkitan kuman dkt paru2. Skrg dh bransur pulih. Cuma sy plak dtg demam panas. Doktor x bg mkn panadol sbb breastfeeding. Ada cara x nk kurangkan demam? Boleh ke guna cool fever?

1 Balas

mcm sy kena .masa kt rumah elok je, smpao hosp tiba2 suhu bdn sy 38c..then masa beranak..anak kena warded sbb ada jgkitan kuman skit sbb sy demam tu..tp utk sy..doc bg je panadol dan susu kolstrum sy ada je keluar

11mo ago

1 lg..sbb kan baby warded, nurse dh mix fm dh .